Friday, 15 November 2019

in-laws big family

we were having big family gathering a.k.a family day at Cameron Highlands from 10-12 Nov 2019..julung2 kali weolls had family day belah mr hubby...so everyone was so excited..seronok dpt gather beramai2, mengeratkan bonding gitu

mr hubby sides ada 7 beradik including him, but now 2 have passed away, so tinggal 5 beradik jer..and masa event ni, one of the 5 can't join sbb terikat dgn keje...so 4 beradik jer yg join (plus one more family dari side arwah abg sulung satu ayah lain ibu)--complicated hahhaha

wajiblah posing2 sbg kenangan..ni 1st nite of our stay in CH--MZ pakai bath robe sbb cuaca memang sejuk (hujan gerimis gak mlm tu)

asap tu bkn kabus tp asap sbb weolls tgj buat aktiviti bbq hahahha

free style!!!!

ni mr hubby and 3 of his siblings...from right--mr hubby, kak tie, kak na and ya (youngest)..only 2 daughters//sisters in his family...(which means 5 lelaki 2 perempuan)

ni gmbr masa bbq...ayam, kambing, udg, sorong, ketam, lokcing

all bbq stuff memang bawak all the way dari umah (ie from kelantan)--MZ and family bawak goodie bags jer (ie door gift)..main kuiz sambil mkn2 time bbq tu

more entries and pics later

2 comments:

Sheila Arshad said...

ammi kalau belah husband pun ramai. siblings dia je dah 12 org. memang meriah tahap kalau kenduri mcm takyah sibuk ajak org lain...kita-kita je dah penuh satu rumah.

Ibu Lala said...


bestnya buat bbq makan ramai ramai.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails