Friday, 1 November 2019

Tak pernah tak excited | shopping apa tuuu

emm rasanya majoriti pompuan suka shopping kan...especially shopping baju-baju ...kalau tak, saper plak nak tlg beli baju2 yg org jual tu kannnn (hahaha baik punya justifikasi)

MZ suka jer shopping2 time ada bajet sikit..utk tambah koleksi mana2 yg patut
alkisahnya, MZ ada beli new skirt (layered design)--beli kat ig (brand narchesa)..skirt tu kaler dusty pink (memang extremley dusty kalernya...sekali tgk warna ala2 soft pepel pun ya jugak)--so nak kena lah beli top ie blouse utk match dgn skirt tu

MZ suka shopping kat aeon jer pun..kena dgn taste and budget..tak mampu nak shopping baju2 kat butik high end...tepuk dada tanya wallet kaedahnya

weekend lps (ari ahad)--weolls pegi ronda2 Aeon Shah Alam...waaaa excited MZ sbb byk koleksi baju yg MZ berkenan..and dlm Aeon tu, ada gak koleksi butik jasmina..semua normal price jer..sempat gak beli sehelai (kaler dusty pink of course)

ni dlm fitting room..gigih snap2 sbb MZ baru merasmikan pakai blouse yg baru dibeli (few days sblm tu-beli kat Aeon AU2)..


nilah hasil rembatan hari ahad tu..selain bj2 MZ, sempat gak beli sehelai kemeja utk mr hubby and 2 helai seluar slack for him..and best sbb dpt voucher aeon (promo beli certain amount then dpt voucher)

ni bj yg MZ beli dari Aeon AU2 (yg MZ snap pic OOTD dlm fitting room)--gmbr kat atas

berkenan sbb ada riben, pearl dan lace kat sleeve..tp blousenya plain jer..nak kena tepek diamond2 bg cun ;)

3 comments:

Kisah Tatie said...

wah .. suke baju macam ni ... ‎

Sheila Arshad said...

ammi pun biasa beli kat Aeon jugak..affordable

AyuArjuna BiGoshh said...

cantejnya blouse ni suzzz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails