Thursday 4 July 2024

Ada apa dengan July

today is 4th july...and the countdown begins!!

anyway...july sentiasa istimewa utk MZ kerana tarikh wedding anniversary MZ adalah pd bulan july..
Insya Allah lagi 12 hari utk MZ menyambut ulang tahun perkahwinan yg ke 20!! 
2 dekad bergelar seorang isteri...masa begitu pantas berlalu...dan setiap hari yg berlalu takkan berulang kembali...
alhamdulillah...moga kita semua direzekikan utk terus berkongsi kegembiraan dgn pasangan hidup masing2 Insya Allah

ni last year punya celebration..kat KL tower :)..tahun ni anniversary jatuh tgh2 minggu, so nampaknya kena tunggu the weekend utk meraikan hari istimewa kami nanti..

...dan july tahun ni sangat manis kerana tghari semlm MZ ada dpt berita manis jugak...alhamdulillah..segala rezeki adalah dariNya.

moga yg baik2 ajer utk kita semua
salam hari khamis uolls!
ari ni MZ nak kena setelkan key-in markah exam dan lps lunch hour, kena jadi panel interview pulak (new students admission)


7 comments:

Ezna Khalili said...

Semoga yang manis ajer untuk you ya Suzz....I tau berita manis apa tu....Hehehe.....

Puan Hazel said...

Alhamdulillah 20 yrs and counting aamin 🤲
Congrats utk berita manis tu ye 👍

mummy_ayu said...

Happy wedding anniversary to both of u

Time Traveller said...

Allahu akhbar seronok dgr MZ nk sambut anniversary ke 20.. semoga sentiasa diberkati kehidupan bersama keluarga...

shaizhar said...

Selamat menghitung hari.Alhamdulillah syukur untuk ulangtahun ke 20

Carneyz said...

Alhamdulillah... semoga anniversary trip MZ tahun ni dipermudahkan 😉

fanny_dcatqueen said...

Congraaaaats kak Suz 🎉🎉🎉❤️. Semoga dilanggengkan selalu dengan husband , makin mencurah rezeki kalian yaa 🤗🤗. Tak berasa dah 20 tahun 👍

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails