Wednesday 10 July 2024

Setahun sudah berlalu | Gombak-Gambang-Gombak

semlm telah berlangsung paper terakhir utk final exam my zharfan kat CFS gambang, total 3 sem semuanya...
so insya Allah hari ni MZ dan mr hubby akan bertolak ke sana to fetch our son...balik to gombak for good!! dh tak pyh lah kami pergi daytrip or overnite kat gambang/kuantan lagi lah lps ni on most of our weekends...

ni MZ cilok gmbr (screenshot jer) kat ig zharfan
ni gmbr latest (last week ni...dia repost gmbr dia dan kwn2)

ni plak gmbr zharfan and roomates masa on the registration day thn lps ie 31/7/2023...memang dh hampir setahun pun ie end of july to almost mid-july now...

moga my zharfan akan terus sukses kat main campus uia nanti (new sem start early october) --tak pyh mamanya rindu-rinduan dah hahahah 

12 comments:

LadyBird said...

semoga cemerlang dunia n akhirat. ameeennnn

Puan Hazel said...

Alhamdulillah tahniah Zhafran 👍
Masuk main camp nanti dok hostel ke rumah tu MZ? Hihi ..

mama tisya said...

oh dh bole blk kl for good..cpt je masa berlalu setahun kan...lpsni tkde la jauh dh sbb dkt UIA je

Carneyz said...

Wah, tak terasa setahun dah berlalu. Rasa macam baru beberapa bulan je MZ dan family berulang-alik ke Gambang melawat Zharfan. Semoga Zharfan terus sukses dalam bidang akademik dan non-academic 🤲🏻

adnil linda said...

Alhamdulillah...selesai dah..
lepas nie pergi kelas dengan mama pulak lah...hihihi

Ezna Khalili said...

Alhamdulilah....moga dipermudah urusan Ahmad Zharfan Shah untuk mendapat kursus yang diminati masa degree nanti. Insya Allah....coming soon my niece pulak ke Gambang mendaftar. Degree pula di main campus Gombak juga. :)

Masa begitu cepat berlalu...tau tau dah nak masuk degree pulak Zharfan yang handsome ni ya....

Lydia Miza said...

alhamdulillah lepas ni tak rindu rinduan lagi dah dekat

Azian Elias said...

All the best Zharfan. terus cemerlang.

Mulan said...

Alaa tak sempat jumpa di Kuantan ni. Cepat masa. Alhamdulillah selesai buat Zhafran utk ketika ini. Moga berjaya dunia akhirat, Aamiin.

mummy_ayu said...

yeay...alhamdulillah... all to best to next journey zharfan...
sama mcm MA....kadang2 cilok pic kat ig Ian & Iris...he he..

Rodiah Amir said...

moga cemerlang dunia akhirat ye nak

shaizhar said...

Semoga dipermudahkan segala urusan dan terus cemerlang, gemilang & terbilang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails