Thursday 11 July 2024

Change of plan

sambungan entry semlm..plan asal, kami nak pergi fetch zharfan pagi semlm ie rabu...
tp masa tghari selasa tu, mr hubby tukar plan ie kami pergi amik zharfan selasa malam lagi ie lps maghrib..sbbnya...kat hostel zharfan tu..dh senyap sunyi almost all students dah balik laaa...so mcm kesian la plak if zharfan kena stay sorang2 kat situ...all his roomates dh balik tghari selasa tu lagi...

lps setel solat maghrib, kami pun bertolak dari gombak ie pukul 8 pm - MZ, mr hubby dan razeen. ariff tak ikut sbb dia nak kena study (ada test)...
alhamdulillah, perjalanan smooth jer, cuma mr hubby dh kurang cekap drive waktu mlm...aging factor..he's 50 y.o this year...cepat penat dan mengantuk jugak sbb diabetic.

kami selamat sampai kat tmpt zharfan pukul 10.35 pm...terus masukkan brg2 dlm keta..memang penuh la boots brv tu

sempat singgah kat main entrance utk posing for one last time...time ni dh almost 11 pm ni..gigihhhhh..
bye bye CFS...

alhamdulillah, kami selamat sampai ke gombak pukul 1 am...MZ tido jer dlm keta (tapi tak nyenyak punnn hahaha)
ari ni zharfan pergi retreat plak dgn kwn2 dia (kat negeri terengganu)..
moga Allah sentiasa menjaga anak2 kita semua di bawah rahmat dan kasih sayangNya...aamiin

8 comments:

Mulan said...

Alhamdulillah dah sampai dgn selamat.

Moga Zhafran dan kawan2 sentiasa dalam lindungan Allah.

mummy_ayu said...

alhamdulillah..dah abis dah zharfan yer..kat sana, pejam celik je kan..
mine..about to start ...

shaizhar said...

Alhamdulillah. Bersambung ke step seterusnya pulak.

Ezna Khalili said...

Alhamdulilah Suzz...hubby I pun masuk kategori 50an. Hehe...moga yang terbaik buat Zharfan....kejap je dah habis dah....

Carneyz said...

Larat ye MZ bawak kereta malam2 pergi-balik hari je ke Gambang. Kalau saya, dah cari hotel mana2 sbb lepas pukul 12 je ngantuk sangat2 hehe.

Puan Hazel said...

Alhamdulillah all went well.
Seronoknya, enjoy your trip Zhafran 👍

Lydia Miza said...

lewat nya sampai.apa pun syukur sebab tak la anak tu sunyi kat sana malam tu kan?

adnil linda said...

Linda memang kalah kalau bawak malam... Tak biasa bawak malam...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails