Thursday, 27 August 2009

Declare Your Love Contest


Ibu Damia is having the above lovey-dovey contest in conjunction with her 5th wedding anniversary.

So this is what I copy paste from her blog...

Setiap insan pasti mempunyai kisah yang tersendiri bagaimanakah pasangan anda mula2 meluahkan perasaan cintanya terhadap kamu. Ada yang meluahkan dengan suasana romantik, ada meluahkan dengan perasaan yang menyentuh jiwa dan mungkin ada juga yang meluahkan dengan rasa lucu.

Jadi untuk contest ini, anda hanya perlu menceritakan bagaimana anda
"DECLARE YOUR LOVE"
Tidak kisah lah berapa patah perkataan yang anda perlukan. Janji anda jujur menceritakan kisah cinta anda itu.


Oh, kenapa tajuk ni ye ?
Sebab Ibu Damia hendak anda imbas semula saat2 anda dan pasangan anda mula2 meluahkan rasa cinta disamping kisah anda dapat dibaca oleh anak2 anda, pasangan anda,keluarga anda dan sesiapa sahaja.


CONTEST INI BERMULA PADA JAM
10 PAGI, 22 OGOS 2009

(AWAL RAMADAN - AMBIL BERKAT)
DAN AKAN DITUTUP PADA JAM
10 PAGI
,
10 SEPTEMBER 2009
(SEBELUM KAMI PERGI HONEYMOON)



Syarat-syaratnya:


1. ADD URL Link Damia Aleesya & Damia Ayyunie di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://ibuayahdamia.blogspot.com & link semula url pasal contest ni & tepek as a banner di blo g masing2....--DONE!


2. Contest ni terbuka kepada semua pasangan tak kira yang dah kahwin, bertunang, bercinta atau dah clash. Kalau boleh ceritakan tentang pasangan sekarang lah. (bagi yg tak der blog boleh email ke zamzarina99@yahoo.com)--OK!


3. Diwajibkan upload sekeping gambar anda dan pasangan anda sebelum kahwin (bg yg dah kahwin) dan yang belum kahwin gambar terkini ok. Sila nyatakan nama anda & pasangan anda serta dimana gambar itu diambil.

Nama i : Suzy @ Mama Zharfan
Nama pasangan : Sham @ Papa Zharfan

Gambar ni diambil somewhere near Tasik Banding, Grik...we just stopped by to snap pic...masa ni konvoi dgn keta adik I, we all pegi amik brg2 hantaran kawin yg adik I tolong gubah, adik I masa tu stay kat Penang..so En Sham tu tlg drive my car..the whole thing happened 2 days sebelum akad nikah ;)




4. Dalam cerita anda, wajib ada isi kandungan berikut:
- tarikh declare
-tempat declare
-suasana declare
-siapa yg declare
-bagaimana declare itu dilafazkan
-yg lain pandai2 tambah sendiri mengikut kekreatifan anda - DONE! story sent via email :p


5. Pemenang dinilai mengikut cerita yang paling kreatif. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah.
Bagi penyertaan yang ke-10 akan mendapat hadiah misteri.--OK


6. Juri2 adalah terdiri daripada 2 orang staff ibu & ayah Damia serta 3 orang pelajar cemerlang sekolah ibu dan ayah Damia iaitu PUSAT BAHASA PELANGI.--SELAMAT JADI JURI :P


7. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & pasangan anda di entry ini.....
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/08/declare-your-love-contest.html


:: Hadiah utama untuk contest ini ialah ::

Creative 2GB Zen Mp4 Player
--I'D LOVE TO WIN ;)

ok, that's all...to Ibu Damia, Happy 5th Anniversary (kita kawin thn yg sama...I pun baru je celebrate my 5th wedding anniversary last month ;)

Till then,
Mama Zharfan
11.20 pm
~home sweet home~

2 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

oraittt...yang dalam blog dah lulus....nanti saya check yg email pulak...apa2 hal saya akan balas email awak............

mama zharfan said...

ok, tq Ibu Damia ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails