Tuesday, 17 August 2010

Because mommy suka amik pics anak2....

so nilah hasilnya...

me suka+syg sgt dgn frame ni...me beli kat carboot ajer (harga 1 pound ke 2 pound tak ingat dh, tp still in mint condition, nampak mcm baru jer)..

sbb me dgn gigihnya sorting + pilih pics mt lil ariff ikut bln2..then me order for printing out (dpt free prints ajer sbb byk promo free prints kat UK ni)...
so boleh nampak mcm mana muka ariff berubah from month to month..until his 1st bday :)

o yess.... me memang suka beli+kumpul frame gambar..kat umah me kat msia sampai dh tak tau kat mana nak letak deco2 frame gmbr ni sbb byk sgt :p hubby marah gak kdg2 dia kata buat menyemak umah jer nak gantung byk2 hehhehheh

uolls ada tak frame mcm ni...
tp kena rajin amik pic baby lah...esp those months in the first year :p

23 comments:

beLLa said...

cute n really creative!
kawenpon idak, nak ade baby ape kak. hee~

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah kiter pun suka la...jarang jumpa frame cam ni...teringin plak nak abadikan gambar anak dara tu cam gambar ariff ni,

Nigina said...

bestlah frame macamnie.... eee sukanye...

Norazrani Maamin said...

sukanya tgk frame tue..cutenya gmbr ariff..hehee

♥MAMA♥ said...

hihiii setuju sgt2 ngn suzie,btul tu,geram kn bile tgk gamb ank so kiut ni,sama la ngan kite,suke sgt ambik gamb sara,kumpul byk2 pastu letak dlm frame (cuma tang nk upload kat blog & fb yg jd liat n malasnyer,kekekee) kite pun ada frame cenggini,warna pink,hijau,purple (standardla tu warna2 fav mama,kekekeee)bukanpa suke kn tgk frame2 kiut ni ;-) ni pun kite tgh cr frame yg 3y ngn 4y plak,hihiii

syawalsimpsons said...

bestla frame camni...org kata boleh nampak sangat perkembangan anak kiter 2 kan...siap terfikir lak 2..."dah besar anak aku"...mmmmmm....kat malaysia...x nah lagi la jumpe....nak 1 boleh ke???hehehhehehe....

miezaniera said...

yg sebijik mcm ni tkde..tp yg seakan2 mcm ni ade..ne gunting gambar kecik2 ikut size frame tu hehe mmg seronok dpt tgk perubahan wajah dr 1st day hingga lah 1st n 2nd year..Anugerah Allah yg tidak ternilai...;D

Liza said...

bestnya.cantik!! liza pun tangkap gmbar setiap bln tp xda pun frame camtu kt sini

amirah said...

tk penah tgk la frame cenggitu suzie..tapi comeyyyyynye ariff

EiJa ZaQuaN said...

mmg cantik frame ni..me blom ade lg frame camni..tp me mmg suka amik pic my son ..masa br lahir dulu mmg hari2 amik n simpan dlm lappy..nak tgk perubahan muka dia..heheh..:)

Ummi Dania Yasmine said...

cute :-)

maslinamansor said...

Mas tak ada frame cam tue... Frame biasa pun tak dak... Hmm, kalau la ada orang hadiahkan... :)

Pinky Pixie said...

bestnya. dpt tgk pkmbgan ank2.. hehe.
nak suruh mak saya buat pun xdpt, sbb skang da besa. haha

fa10 said...

cantik frame tu... untung jumpa kat carboot. kalau beli baru mahal juga tu

Hezesuze said...

weols pun suka ngan frame tapi now duk rmh mertua makanye simpan dulu frame2 yg ade tuk rmh sndiri....hehe

tomei frame uols..

Syima Emi said...

comey sgt frame ni kak suzie :) mmg kreatif..

Nur Hawa Mohd Zin said...

nice kak..kalu awe jadi ibu macam akak pun awe akan buat macam2 utk ingt anak2 dan nak tgk muka diorg dari lahir sampai besar...

Em's Family said...

kalau u balik malaysia pergilah warehouse russ . best giler. !! but i know u can get a lot cheaper kat UK :)

aimi shaniza said...

frame ni mmg emi suka sgt...n sll berangan je nk ada satu...tp smp skrang xjmpa lg...yg kak ezna ckp tu, xpegi2 lg kt sana :) bila amik sll pic gini, cm xnmpk sgt perubahan wajah ariff dr bulan ke bulan...tp tgk dr bulan 1 ke 12, byk je beza sbnarnya :)

kakyong said...

serius cakap.. kakyong x penah ade fram2 gambor ni.. gambor kawin pun tak gantung.. suami tak suka gantung2 gambor dlm rumah.. even frame atas lemari ker...

kecuali frame ayat2 quran..

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh canteknyee frame tu, seswai tuk abadikan gambar kenangan anak2 membesar kan.. kat sini ada jual ke?? Tak penah nampak plak!

tiefazatie said...

sgt cumil sis!wah...sgt best plak kan kalu sllu amik piccas!hihi

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

sis cantikla frame ni..ada byk pic blh ltak..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails