Wednesday, 26 August 2015

Beli apa tu?

err survey2 harga jer dulu..semua range harga from RM200 and above ni..byk yg RM300+...


MZ berkenan yg ni..of courselah pinky2

gigih 2 beradik ni 'menerai/try' winter jacket tu...


date holiday lom konpem so lom beli pun lg.. :) my kids excited sbb last year tak gi holiday obersi pun..so this year moga2 tercapai lah impian my kids nak gi tmpt sejuk :p

8 comments:

NuRuL said...

Asslm sis... skang ni OU tgh ada winter sales dkt concourse area.

IQ = Iez Qis said...

Amiin, moga tercapai hajat semua =)

Rizziela said...

syoknya... bila la nak merasa g oversea

Wan Amira Wan Salleh said...

untungnyaa

Ibu Lala said...

Nak itot

Ezna Ahmad Khalili said...

Hooray...... ;) selalu akhir tahun Ada sale winter jacket ni....

Mama Zharfan said...

@Nurul : thanks for the info...nak kena usha2 laaa

@Iez Qis : amiin

@rizziela & ila : rezeki my kids ni

@Ibu Lala : jom jom

@ezz : memang pun..now pun ada gak sale cuma kena rajin usha2

kayyana said...

seronoknye akak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails