Tuesday, 18 August 2015

Movie time | fantastic four

ari sabtu lps..me, hubby & kids pegi GSC 1utama sbb nak tgk movie..nak tgk Antman tp full house, so weolls tgk fantastic four jerlah..not bad citernya..

masa awal2 tu slow gak jln citernya sbb dia nak story psl background ie asal-usul mcm mana 4 org tu boleh dpt power tu..

gigih pegi GSC sbb dpt hadiah tix dari panadolmalaysia contest raya kat FB ari tu..dpt 2 set ie nama me and nama mr hubby..sgt ramai kwn2 comper FB yg dpt sbb tix ni utk 100 winners

mahal gak total value RM58 tu..so jimat lah sbb FOC :)

ni sinopsis citer fantastic four

Four young outsiders teleport to an alternate and dangerous universe which alters their physical form in shocking ways. The four must learn to harness their new abilities and work together to save Earth from a former friend turned enemy.

me bagi 4 dari 5 bintang!

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

me x pg lagik...igt nk gi redeem juga

Ezna Ahmad Khalili said...

I tunggu hubby download Dari net lah....

lia ummiirfan said...

wahh! kena temgok ni sebab bagi 4 starss out of 5 :))

Mama Zharfan said...

@ayu : redeem jgn tak redeem heheh expires 31 aug tu...

@ezna : hehehhe orait dear!

@lia ummiirfan : happy watching :)

Mashitah Mamat said...

waaah, untung dapat tix free......

salam kenal..

jemput join giveaway MERDEKA GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM

Cik Aann said...

MZ ni selalu berutung ..heheh

Lets learn how to eat healty.
Spray vegetable

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails