Thursday, 13 August 2015

Tips kekal segar @office

err tips lah sgt kan heheh
one of my colleagues suka deco2 her office..antara benda yg dia letak ialah fresh potty plant...

MZ memang suka fresh flower/fresh plant..
so nilah hasilnya...


beli kat AEON..so now letak kat side table tepi main table..
hrp2 jgn ler nyamuk membiak plak dlm air tu :p

4 comments:

Rizziela said...

office sy lgsg x ada apa

Cahaya said...

opis saya semua amal 5S. nak letak barang atas meja pun ada sop.bunga-bunga ni kalau time gemba(spotcek) semua kena sorok. stress.

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

Bagus tu tipss..
Mommy mana nak beli plant tu? yang ade bunga bunga..

Mama Zharfan said...

@rizziela : mine pun sama..cuma sajer2 jer pegi beli pokok ijau ni hehhe

@Cahaya : oooo mcm tu yer...my opis ni boleh letak apa sajer, antara nak dgn tak nak jer hheeh

@nurul aula : i beli kat aeon ni...ari tu nmpk kat giant pun ada jual, in fact cheaper dari aeon

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails