Friday, 21 August 2015

Ceritera prize giving Chenta Qaseh @Karangkraf

date : 19 August 2015 
time : 10 am-12 pm 
venue : Karangkraf Shah Alam

gigih me drive dari Gombak to Shah Alam, then singgah amik my niece utk temankan me pegi prize-giving tu...sampai jer kat sana...terus pegi mkn breakfast dulu, antara mknn yg disediakan kuih muih, bihun dan nasi goreng. not bad la :)

me tepek random pics jerlah



ni group pic



happy pose yeah

me and my buddy compers...yg bj ijau nama sarah (comper tegar ni), then tudung itam tu my bff ezna and tudung kuning tu my bff ayu rafikah :)

uniknya event ni, ada demo tuto pakai shawl by the model of Chenta Qaseh, nama Farah--she's gorgeous and slim tinggi lampai gitu



ni hadiah2...conso winners pun ada gak yg attend event ni

Thanks Majalah Keluarga and Chenta Qaseh sbb sudi sponsor hadiah2 yg besh!!!

1 comment:

Wan Amira Wan Salleh said...

tahniah u all .. selalunya u all lah 3/4 , i jelah yang tk cukupkan quorom

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails