Wednesday, 5 August 2015

Handbag raya (belated)

sbb masih dlm bulan syawal, so kiranya ni handbag raya lah...size yg agak besar ala2 tote..brand Enrico Coveri (made in Italy), hadiah dari Blu Inc ;) katanya value around RM600+ (walllahua'alam--nama pun hadiah heheh apa2 value pun tak kisah sgt)

kaler itam so boleh match dgn apa sajer baju, and size besar so boleh sumbat apa sajer barang, sesuai bebenor utk ibu beranak 3 :p

dh selamat dirasmikan masa balik kg ari tu (ie balik kelate utk attend wedding tu)..




3 comments:

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

Cantik.. dah macam chanel pun ade.. untungla badan...

mama tisya said...

hbag sama ...byk color rupanya kn...tahniah

- dieyana - said...

cantik, pernah usha hbag brand ni kat sogo...;-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails