Thursday, 8 September 2016

Oh Saleha

Saleha who? tgk nama Saleha terus teringat kat lagu Mawi ;)

anyway, mula2 dpt tahu psl Saleha Mat ni kat group FB minaz lovers, ada member yg gi alter baju kat situ...katanya ada tailor/kedai nama Saleha kat KL Festival City (tp now KL Festival City tu dh tukar nama jd Setapak Central)
kebetulan MZ ada nak alter dress yg MZ dpt hadiah...dress by Melinda Looi (dh lama dpt tp simpan jer sbb tak tahu nak alter kat mana)
last2 dh jumpa tempat yg sanggup alter..bukan sebarang alter ni...nak kena alter tambah lining kat sleeves sbb sleeve nya tak de lining...

so alhamdulillah dh siap pun..one week jer dh siap..siap dpt paper bag kaler merah lagi tu....
kos utk alter sleeves ni..RM35...reasonable and puas ati sbb cantik hasilnya


ni banner/bunting kat dpn kedai..kedai ni kat LG (near petshop & money changer)..nama butik/kedai ni adalah SALEHA MAT COUTURE - ALTERATION BOUTIQUE...
rasanya tak byk kot butik yg memang specialize utk alter2 bj..so kiranya MZ dh jumpa port baekkk punya in case nak alter apa2 bj/dress etc ;) and kedai ni buat service dry cleaning jugak

ni flyers yg me amik kat kaunter (time antar dress utk alter tu)

1 comment:

Wan Amira Wan Salleh said...

Ok lepas ni posing dengan baju melinda looi eh, nak tengokkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails