Thursday, 16 February 2017

Both mommy & kids dapat....

tghari semlm...masa MZ kat dlm kelas, tgh deliver lecture, ada courier man call..ckp nak antar brg..so MZ bg direction opis MZ...ckp suruh bg kat reception counter...lps abis kelas..terus singgah kat reception..

ada big box...

yehhaaa dah tahu pun dari saper..cuma excited nak tgk apa isi kat dlm big box tuuuu

ada set tupperware (ori) utk MZ...MZ memang suka la brand tupperware ni...mcm jrg/tak pernah beli pun tp MZ ada byk gak koleksi kat umah (dulu2 mcm kerap menang contest dpt hadiah brg2 tupperware)

and satu box alat tulis brand Staedtler

byk gak itemsnya...rezeki my boys ni

actually ni hadiah saguhati contest Staedtler yg mana resultnya released last week..value hadiah ni RM200 katanya

syukur alhamdulillah...wpun lil winnings tp it makes me smile and always thankful...semua pun rezeki dariNya

4 comments:

mama tisya said...

tahniah suzi...byk brg2 staedler tu

Wan Amira Wan Salleh said...

best!! ni memamng berguna kalau dapat hadiah macam ni.. nak nak budak2 ni ingat kita ada kilang stationery kot, asyik hilang je

Rizziela said...

bestnya.. untuk dpt byk colour

shahdiana said...

WAH...BESTNYA...KECIK @ BESAR..SAPA YANG TAK SUKA BILA DAPAT HADIAH KAN...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails