Thursday, 23 February 2017

Tak kenal maka tak cinta...

..bila dah kenal...memang rasa nak tambah2 jer...

I mula2 kenal koleksi minaz ni tahun lps..jatuh chenta then belilah bila rasa mampu/ada bajet....so sempat lah pakai time hari raya --arora dress dan nadeera roselle...and from thereon..dh tambah2 my koleksi...tak delah byk sgt2 tp byk lah juga for me..sbb minaz ni harga kalau new released memang average RM250+ ...
kalau time sale/clearance, dptlah below RM200 (range RM125-RM190)..tp tak de yg below RM100 even preloved pun..memang maintan jer harga bj2 minaz ni

anyway, actually this pic is both my koleksi minaz dan juga koleksi leeyanarahman collection (LRC)...LRC me baru ada 3 helai/pasang..

minaz dh ada 10--lom cukup sedozen lagi hahahah..
ada rania dress (pink), arora dress maroon plain, arora dress peonies 1.0 (yg ni paling mahal in my collection sbb harga RM299--lom rasmikan pun lg sbb ingat nak pakai time posing2 besday :p), nadeera roselle, lara peonies yellow & gold, zandra peonies yellow & gold, daisy kurung (beli time sale) dan carmen kurung (pink)--carmen tu hot stuff--me lom rasmikan pun lg wpun dh few months beli etc... LRC plak ada melatte, barbara dan naminara--naminara tu hot stuff..so far baru pakai sekali..then antar dry cleaning..melatte tu design jalur2...suka pakai sbb selesa and nmpk effect slim hehhehe

minaz dan lrc ni...i suka design, kaler, cutting, especially design minaz ni ada letak bunga2 3d dan bling2...and byk jer yg sesuai utk pakai time gi keje..tp kalau arora dress tak pakai gi keje sbb mcm extra gojess plak designnya hahahha

ni MZ pakai LRC melatte kurung

ni plak pakai minaz lara dress peonies gold


have a nice day everyone
ari ni payday for gomen stuff #syukurselalu


1 comment:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha..lama dah tak beli baju sejak2 work from home kiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails