Friday, 14 April 2017

#2 Cuti2 Singapore 2017 | @Kg Glam

entry ni adalah kesinambungan entry pertama

lps dh settle check-in kat Ibis Bencoolen hotel, weolls lepak2 jap..
then lps Asar, weolls naik teksi nak pegi ronda2 and nak dinner (early dinner)

tak jauh pun kami just pegi ronda2 area Kg Glam & Arab Street jer.. so snap2 pics


papa & boys posing berlatarbelakangkan the famous mosque kat area Kg Glam/Arab Street..memang ramai tourists and ramai org2 melayu kat area ni..

razeen memang dh pandai buat tanda peace bila suruh posing








all these pics kat area Malay Heritage Centre

 sbb me tak bwk tripod, so tak de gmbr ber5...ni ariff yg snap pic

 this is what I ate for dinner..mee seafood..not bad rasanya

ni tempat kami mkn2 for dinner..famous gak cafe ni..nama Kampung Glam Cafe

dh setel mkn dan posing2, kami balik hotel naik cab..so abislah aktiviti day 1 (free & easy jer pun)

2 comments:

Chekgu Azrine said...

sedap nmpk makanan tu...

Wan Amira Wan Salleh said...

Freee n easy lagi best. I tak biase travel dengan travel agent

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails