Friday, 14 April 2017

#2 Cuti2 Singapore 2017 | @Kg Glam

entry ni adalah kesinambungan entry pertama

lps dh settle check-in kat Ibis Bencoolen hotel, weolls lepak2 jap..
then lps Asar, weolls naik teksi nak pegi ronda2 and nak dinner (early dinner)

tak jauh pun kami just pegi ronda2 area Kg Glam & Arab Street jer.. so snap2 pics


papa & boys posing berlatarbelakangkan the famous mosque kat area Kg Glam/Arab Street..memang ramai tourists and ramai org2 melayu kat area ni..

razeen memang dh pandai buat tanda peace bila suruh posing








all these pics kat area Malay Heritage Centre

 sbb me tak bwk tripod, so tak de gmbr ber5...ni ariff yg snap pic

 this is what I ate for dinner..mee seafood..not bad rasanya

ni tempat kami mkn2 for dinner..famous gak cafe ni..nama Kampung Glam Cafe

dh setel mkn dan posing2, kami balik hotel naik cab..so abislah aktiviti day 1 (free & easy jer pun)

4 comments:

Chekgu Azrine said...

sedap nmpk makanan tu...

Wan Amira Wan Salleh said...

Freee n easy lagi best. I tak biase travel dengan travel agent

Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280
WhatsApp : +6282282222896
Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : http://www.Dhanitourindonesia.com
Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
Kami pun menyediakan paket transport dan hotel
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Wassalam, Terimakasih…
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhati Tour Bandung… (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima kasih

Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280
WhatsApp : +6282282222896
Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : http://www.Dhanitourindonesia.com
Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
Kami pun menyediakan paket transport dan hotel
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Wassalam, Terimakasih…
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhati Tour Bandung… (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails