Friday, 28 April 2017

Somebody is having her special day today

Alhamdulillah, Tuhan masih memanjangkan usia utk meneruskan kehidupan...hari ni 28 April, hari lahir MZ yg ke-41..dh tua dah pun..tak tahu berapa lagi baki usia kat dunia nan fana ni..

syukur ke hadrat Ilahi, wpun MZ dh tak de ayah, MZ masih ada mak MZ (ma)..and ada adik-beradik, suami dan anak2 yg MZ cintai...
indeed priceless..having all our beloved ones with us...harta paling berharga kat dunia ni..(selain dari wang ringgit dan harta material)

pagi ni Insya Allah MZ bertolak balik ke kg bersama my 3 boys, via MAS...mr hubby keje so MZ balik kg dgn anak2 jer..(anyway ni auto-published entry)

ari ahad lps, we had our family photoshoot--tangkap gambar sendiri jer guna my new canon eos m10..guna function auto dan timer jer pun...masih terkial2 hahahha

ni some of the pics..tak byk sgt pun snap2 sbb cuaca panas terik, so my kids bad mood

ni masa masih dlm keta, set timer letak jer camera atas dashboard


our photoshoot kat taman kat shah alam (lupa nama apa taman ni..bkn taman tasik yg besar tu..ni taman kecik..near mahkamah kalau tak silap. dh few times weolls posing2 kat taman ni)

tak cukup sorang..time ni ariff bad mood tak mau posing2..tu nmpk ariff kat belakang (blurry image)

nak posing solo tapi razeen nak menyelit jugak

MZ merasmikan dress minaz arora peonies..

with my other half


konon2 MZ nak buat aksi sweet hahahahah tp mcm tak jadi jer :p


happy besday to me :) wish kat diri sendiri..moga2 Yang Esa memakbulkan segala doa, hajat, harapan dan impian, amiin

one happy mommy with her 3 lil heroes

besday girl,

5 comments:

aimi said...

Happy birthday kaklah... Semoga bahagia sll bersama insan2 tsayang ameen

AyuArjuna BiGoshh said...

happy birthday my dear suzz...mg dilimpahi lebih banyak rezeki yang baik2 dan kesihatan yang terbaik....

love u so strong!!!

amirah said...

Happy birthday mz...

Eliss Mie said...

happy birthday dear. makin bertambah usia makin cantik :) Semoga sentiasa dibawah rahmat dan redha Allah..

Ezna Ahmad Khalili said...

Moga yg terbaik buat u...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails