Saturday, 15 April 2017

Happy 8th Birthday My Lil Ariff

Today, 8 years ago...he came into my life...dpt nickname baby PHD sbb masa gave birth to him, I was still doing my phd thesis..

sgt cepat masa berlalu...I believe most mothers akan merindui zaman anak2 kita masih baby2 lagi kan..
ni semlm FB throwback...pic masa besday ariff kat nottingham..


ni plak pic masa ariff umur 2 tahun lebih rasanya


alhamdulillah, ari ni sempat gak MZ belikan kek besday utk ariff (dh tempah last few days)..beli kek secret recipe chocolate banana, and then MZ beli pizza domino, sbb Ariff nak ajak beberapa org kwn2 dia dan kawan2 zharfan dtg umah..

ni some of pics yg MZ snap2







ariff posing2 dgn haseef, haziq, adib dan adik haziq(tak tau nama apa)..ada dua lg kawan yg dtg lewat sikit so tak de dlm pic ie akil dan sorang lg (MZ lupa plak nama apa heheh)




tak de gmbr razeen sbb dia tgh tido time ni..and tak de gmbr papa sbb papa keje ari sabtu (balik lewat ptg)...so gmbr bertiga ajerlah :)


doa dan harapan mama, 
moga Ariff sentiasa dilimpahi rahmatNya, 
menjadi anak soleh, cemerlang akhlak dan akademik, 
adik yg baik utk abg pan, abg yg baik utk razeen...
amiin ya rabbal alamin
I love u with all my heart

3 comments:

aimi said...

Happy birthday Ariff Shah :) semoga menjadi penyejuk mata ayah ibu sll ameen

Wan Amira Wan Salleh said...

Semoga menjadi anak yang soleh Ariff. Happy birthday dari auntie

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cepat betul masa berlalu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails