Wednesday, 12 April 2017

April yang dinantikan | Merindui seseorang

April dtg lagi...istimewanya April kerana ianya bulan kelahiran MZ..
dh semakin dekat langkah menuju ke alam sana..cuma detik dan ketikanya tak tahu bila

April juga merupakan bulan kelahiran my lil Ariff..ie 15 April (sabtu nanti)..dh tempah kek besday for him :)

28th April nanti..Insya Allah MZ nak balik kg --kebetulan plak tarikh balik kg dan tarikh besday MZ..my boys dh start countdown nak balik kg..excited nak jumpa nenek

betapa MZ sangat2 merindui chenta hati MZ di kampung..last sekali MZ balik kg ialad pd hari raya puasa thn lps..dh lama kan..

ni candid pic yg adik MZ antar via wasup..my mom tgh khusyuk belek2 pokok bunga (ada pameran/jualan apa ntah)




ni plak pic set kerusi utk meja mkn kat umah my mom kat kg..persiapan raya gitu

my mom happy thn ni sbb adik lelaki me turn beraya kat kelate, so insya Allah cukup lengkap my siblings beraya di pagi raya bersama our beloved mom insya Allah

1 comment:

Wan Amira Wan Salleh said...

Mak u kalau bawak Maha ke ape sure tak nakbalik tu . Kirim salam dengan mak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails