Tuesday, 27 February 2018

2d1n @Royale Chulan The Curve

kisah weekend getaway kami..ari sabtu lps, check-in Royal Chulan The Curve

alkisahnya..mr hubby menang voucher from contest DL@Mydin..valuenya RM500..open vou...boleh pilih nak dok mana2 hotel..sbb mr hubby kena masuk keje on sunday tghari, so kena check-in hotel yg tak jauh dari rumah jerlah
MZ pun pilih nak dok sini...sbbnya last few years pernah attend prize-giving kat Royal Chulan--errr rupa2nya yg tu royal chulan damansara..ni yg kami check in in royal chulan the curve...dekat2 jer dua hotel ni (tp kena naik keta lah)..Royale Chulan the curve ni memang attach dgn the curve dan opposite ipc/ikano/ikea..jalan kaki jer kami ronda2 all these places

sbb nak bilik yg besar ie family room..so kena top up RM210 bayar kat agent on top of RM500 voucher value (agent dilantik oleh pihak DL)--top up tu cover breakfast for 4 pax selain dpt bilik family room...actually kalau tgk harga kat website, family room ni rate around RM510+ jer per nite...MZ suspect agent mark-up harga kaw2 for profit...no choice laaaaa..lgpun kena redeem/utilize the voucher sblm 31 mac..

so ni MZ snap2 pic lps setel check in...siyes spacious biliknya...ada dua tv, ada dua bilik ie one with 2 single beds, another one with one double bed


ada sofa gak mcm mini living room

common bathroom/attached -- ada bath tub and separate shower

ni bilik with double bed..ada wing chair/sofa

wajib posing2 lps dh snap2 pic bilik..bukan hari2 dtg tido hotel kan :p


MZ and 3 boys

i love this pic

so zharfan & ariff tido katil ni..ada sliding door yg memisakan dua bilik to weolls just let the door open gitu

MZ merasmikan bj yg baru dibeli kat AEON :P


razeen sibuk nak menyelit  bila tgk mama tgh posing2

gaya che ta lah tuuuuu :p


posing sambil dukung razeen jap..dh berat dh budak ni..rasanya dh 15kg+

family pic..snap2 few shots..yg ni jer yg paling ok

ada lg pics psl cuti2 @royale chulan ni..
next entry lah plak

2 comments:

mama tisya said...

syok check in otel dlm kl ..nk2 connecting ke mall kn...just jln kaki

Ezna Ahmad Khalili said...

Baju semua anak2 u I love Japan....nice color la your new handbag Suzz...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails