Wednesday, 21 February 2018

What happens after a year..

...desperately need to buy a new handbag LOL....

ari tu MZ dok belek2 receipt dlm file folder yg MZ simpan..ternampak resit MZ beli handbag carlo rino..bln feb 2017 (kat AEON WM)...so now memang almost a year dah usia my beloved handbag..
memang pakai dgn jayanya ie tak gilir2 dgn handabg yg lain sbb malas nak pindah2 mcm mak nenek brg dlm tu..

ni close-up--signs of wear & tear gitu..

 keychain pony ie accessories yg memang set handbag ni pun dh faded kaler nya...kaler asal ialah gold

ada koyak sikit kat area zip...lasak nya MZ :p

ok, for all the above reasons..MZ need a new handbag!!!

alhamdulillah wish list granted ari sabtu lps...mr hubby telah bermurah hati membelanja kan MZ sebuah handbag carlo rino yg baru...kebetulan sbb ada sale so harga jd below RM300 which is affordable gitu..handbag yg lama (yg pic kat atas tu, harga RM300+)

as usual, MZ cari yg pinky2 sbb bj2dan tudungs MZ memang majority tema pinky2...senang nak match gitu
MZ beli kat butik CR kat aeon mall shah alam..zharfan yg snap pic tu...posing dgn mode dlm hati ada taman sbb dh dpt handbag baru

tadaaaa ....my pinky CR!! ada tali panjang so senang nak sangkut kat bahu or even carry gaya sling bag (silang for safety reason time jln/kuar sorang2)

Insya Allah, plan bwk this handbag ni utk pergi sydney nanti..tp of course lah bwk gi keje gak, ganti handbag yg lama tu

ni resitnya...ada discount 50%+10%

then staff CR tu suruh MZ sign up jd member (free membership)..antara benefits jd member..boleh kumpul loyalty points dan dpt voucher RM100 utk digunakan masa besday month...errr bolehlah MZ beli kasut or purse baru nanti..sbb memang suka brand CR ni...
vou RM10 tu dpt sbb lucky dip sempena promo CNY (dpt dip sbb purchase above RM200)

TQ Mr Hubby :) :) lain kali belanja lagi yer hahahah

moga2 kita semua sentiasa dilimpahi dgn rezeki dan keberkatan juga kegembiraan..amiin

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Cantik handbag u suzz...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails