Thursday, 15 February 2018

target for savings

ari selasa (13 feb) MZ sempat singgah TH kat bt caves utk update buku akaun TH MZ and kids, wpun dh awal2 check via M2U (bonus credited on 10/2/18 lagi), tapi lg best bila update kat dlm buku akaun sbb boleh nampak printed figures...kiranya hasil gigih menabung sepanjang tahun 2017 gitu (wpun tak gigih mana pun sebenarnya hahah)


actually as at now, tak derlah byk sgt pun accumulated savings MZ dlm TH..jauh lagi nak cecah RM100k..tp tetap ada azam dan target...moga2 tercapai target savings utk thn ni..dlm keadaan ekonomi yg merudum, dgn nilai RM yg mengecil berbanding harga brg2 dan petrol yg sentiasa naik..having some savings sgt2 membantu time terdesak nak pakai duit kan..
dan yg paling penting memang nak pergi buat haji in few years time (tunggu razeen besar sikit dan boleh berdikari)

so setiap kali TH bagi dividens, rasa happy dan syukur..yelah, bonus utk gomen staff pun setakat RM1k (awal jan ari tu)..so dpt bonus from TH memang satu rahmat gitu

jom kita menabung dgn bersungguh2 :)
#asfornowpriorityissydneytrip

2 comments:

mama tisya said...

lama xupdate buku tabung haji

Ezna Ahmad Khalili said...

Jom menabung!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails