Wednesday, 28 February 2018

Always noodle lover

I've always love bihun mee etc yg sewaktu dgnnya

and MZ selalu gak mkn mee tarik yg dibeli kat dlm UNIQ cafe kat dlm uia..rege pun boleh tahan, RM9 sepinggan utk fried beef noodle
mee tarik memang lagi sedap rasanya dari mee kuning biasa

and last few weeks, 1st time MZ try mkn mee tarik kat restoran Mee Tarik Warisan Asli (kat dlm melawati mall)

harga of course standard rege restoran
in terms or rasa--kena dgn tekak dan selera MZ, and portion pun byk..agak besar bowl tu

beed slices tu agak byk and rasa supnya tu agak pedas so siyes sedappp

regenya around RM15 kalau tak silap..nanti nak repeat sbb suka dgn rasa mee ni :)

have a nice day everyone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails