Wednesday, 7 February 2018

Buat apa kat 1Utama@OU

dulu2 MZ kerap gak ronda2 kat OU ni, kiranya one of fav tempat shopping dan ronda2..tp sejak ada melawati mall, dh jrg2 pegi OU..

so ari sabtu lps..MZ and kids sajer pergi ronda2 OU..
as usual kalau dtg OU, my boys akan singgah kat Tamiya...sbb nak pinjam guna/test track utk run 'racing car' masing2..




lps tu ronda2 dlm hamleys jap, then ronda2 dlm parkson--actually main aim sbb tgh survey nak beli kasut razeen tp byk yg over budget, yg on sale biasanya tak de saiz utk razeen alahai, last year pernah beli kasut razeen brand adidas kat parkson OU ni, dpt rege RM50 sbb sale/stock clearance, tp now kasut tu dh agak faded dan ketat utk kaki razeen, so nak kena beli kasut baru utk travel

lps tu, dar parkson (new wing), weolls menapak ke old wing sbb nak shopping kat AEON..
MZ nak beli bj utk my boys...sempena nak pergi holiday nanti, so biasanya MZ suka beli bj baru utk anak2 (termasuk ler myself and mr hubby)..we can have nice photos with our new OOTD gitu ...
so dh beli few pieces utk razeen, beli jugak utk zharfan & ariff (sedondon)..kebetulan jumpa brand padini yg nice kaler and harga pun ok

then MZ sempat gak beli walking shoes...brand coloris, design ala2 sketchers...err tak cukup bajet nak beli sketchers sbb average harga around RM300+ sepasang..so dpt yg ala2 sketchers pun jd lah, yg penting comfy and look nice on my feet dan rege pun RM70+ jer hhehehhe

 kaler pinky grey..dh testing pakai pun masa pegi ronda2 melawati mall on last sunday

lps dh setel shopping kat AEON, kaki pun dh lenguh menapak...so singgah lunch kat absolute thai..my zharfan suka sgt mkn nasi goreng thai seafood. ariff plak mkn pulut mangga

so that's how we spent our saturday :)
have a nice day everyone!

2 comments:

mama tisya said...

nice la shoes tu...lamanya tk mkn absolute thai..rindu pulut mangga and pineapple rice situ

Ezna Ahmad Khalili said...

I ingat dulu masa gi Thailand....Dania hari2 makan pulut mangga. Food lain tak nampak dah...Hehe....

Kat sini pon suka pulut mangga jugak....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails