Friday, 11 May 2018

Coret coret PRU14 | I LOVE U MALAYSIA

alhamdulillah..dgn rahmatnya Msia dh dpt PM baru...election semua lancar tanpa riot or apa2 yg tak diingini..pertama kali dlm sejarah Msia tukar government...after 60 years under BN
pakatan harapan membawa harpan jutaan rakyat msia yg mahukan negara yg lebih baik, adil, telus, maju insya Allah

moga2 Msia akan terus makmur and we as Msians tanpa mengira bangsa should give our full support to our leaders yg mendukung undang2 (rule of law) and bebas rasuah insya Allah

just nak tepek some random pics masa ari PRU14 (9 may 2018)

ni gmbr adik MZ, excited tu sbb 1st time mengundi wpun umur dh 30s hahaah

sempoi jer MZ --pakai selipar my mom sbb my shoes tertinggal dlm keta--mr hubby drive pegi mengundi kat tempat lain--kg kami bersebelahan jer pun
oh yeah, MZ sampai kat pusat mengundi 7.50 am..queue 5 minit then terus dpt vote..syukur smooth segalanya..then terus bertolak balik KL pada pukul 9.10 am

both my adik lelaki..posing tunjuk jari itam ker tuuu..pusat mengundi ni adalah sek kep pdg kala..sek kami 4 beradik.. (me nizar awi dan hanim tp hanim tak balik mengundi--rugi2)

selfie--kenangan manis di hari PRU..moga2 my mom terus sihat dan pnjg umur utk mengundi lagi 5 thn..dan dpt melihat a better and new msia under new leaders

nizar snap guna potrait mode his ipX--so org belakang jd blur image :p

ini adalah kali kedua MZ voting..PRU13 MZ tak balik mengundi sbb mr hubby tak dpt cuti..
PRU14 both kami suami isteri semangat balik mengundi wpun berada di kg less than 24 hours...

doakan apa jua yg baik utk msia..i've done my part alhamdulillah
bye2 GST hehehhe

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Alhamdulilah. Dalam sejarah, negara bertukar kepimpinan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails