Thursday, 3 May 2018

Part of my bday treat | a new bead

bead ni has been in my list since early last year kot..tertangguh2 nak beli sbb rege pun tak berapa murah..masa singgah kedai angsa emas bangi last year time beli bracelet bebola 3 tones tu...sempat gak usha2 tp rege around RM600..so tak beli time tu sbb tak cukup bajet..

why la this bead yer?? haaa....berkenan sgt2 sbb ni part of beads utk themed disney..KETA LABU nama manjanya...

alhamdulillah..
last week..dh tercapai hasrat di hati...sbb bead ni sampai kat tgn MZ few days before my bday...kiranya my bday present lah ni ie hadiah utk diri sendiri (my forced savings gak ni sbb bln ni dh beli bead tak sempat nak savings dlm TH)


berat bead ni 2.69gm

mommy's toys hehehhe

dh masuk barisan

ni my disney-themed..

kecik2 pun rege hampir2 RM500 ni seketui...wheels nya cute kan...

never-ending wish list when it comes to masdora bead/charm....
the best part...can always let go bila dh bosan..tp rasanya lambat lg MZ nak bosan utk themed disney ni sbb antara my beloved and fav collection

4 comments:

blasahje said...

wow... tu emas ye? cantik... versi pandora... bagus gak buat gelang macam ni... de duit sikit menyimpan jadi kan emas macam ni...

Ann Ishak said...

comel sangat la pulak bead tu, yes setuju...better gold than silver :D

Ezna Ahmad Khalili said...

Force savings u ni bagus sebab berbentuk emas....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tegok entry nieeeeeee terus tengok keta labu sendiri


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails