Saturday, 10 October 2009

Much-awaited letters...finally reached my hands...

Yup, this morning I received these letters....

Sooo happy...have been waiting for these prizes for quite some time actually...

Now tak sabar2 plak nak pegi redeem voucher Funky Mama @ the Gardens Mid Valley (<--never been there before..)

RHB a/c
hubby kena pegi bank bukak new a/c ..;)...

Syukur alhamdulillah for all the rezeki..
~mama Zharfan~

5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

ooo dah sampai ya surat dumex tu...i guna add office maybe nweek kot...best2

*wink wink* said...

i pun da dpt...nama hubby makanyer lambat sket la nak bukak a/c. Kalau nama i dah lama dah...Yippie....rezeki Dania Yasmine....:)

mama zharfan said...

ayu - yup...dah dah sampai...ezna dpt dulu, dia call i inform, then tghari i pun dpt (nama hubby)

ezz - samalah mc i...nama hubby, so tak tau bila boleh pegi rhb, hubby kata tunggu end of november, sbb time tu dia dah start cuti lps bagi notice resignation ..

unlisted_one said...

hye,..salam kenal,..


wah, bestnya..murah rezeki tu..selalu jgk baca blog ni, tp baru 1st time komen..contest2 mcm dumex ni nak tau dkt mana yek? ade website dia ke?

mama zharfan said...

salam unlisted_one..
tq sbb sudi singgah & drop comment kat my blog ni..
i dah buat kunjungan balas kat ur blog and answer ur query as well ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails