Friday, 17 September 2010

Contest Couple T ( 2nd Contest)

me joining the above contest, due 1 oct.

to join, click HERE!!

here is my pic entry..


~me &Mr hubby~
citer di sebalik gambar..
pic ni diambil masa pagi bday hubby baru2 ni (6 sept)..
me buat surprise order+beli couple t online...
and kebetulan plak betul2 t-shirt ni dihantar ke umah me pd pg 6 sept tu!!! so dptler me berposing dgn hubby pakai couple tee on his besday :)
tak dpt nak buat surprise order kek ke apa sbb bln puasa kan masa tu...
ni couple tee ketiga dlm collection couple tee yg me &hubby ada :)
orait.done

ni pic hiasan..ie masa couple tee tu diantar oleh posmen pd pagi 6 sept tu...
me suka sbb kaler itam + corak2 pink..
nasib baik Mr Hubby sanggup pakai--biasanya dia keberatan nak pakai anything with  pinky2 tu


9 comments:

mama rifQy said...

wa..romantik!!

honey amour said...

uishhkk..lawa couple tee's tu..minta alamat on9..aku maw survey2 ...

ardinihumaira said...

whoa.. sweetnya ^__^
Goodluck sis ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sye pon ade baju same...
:)

ardinihumaira said...

sis... dni tag sis untuk join contest baju raya... tarikh tamat pada 18hb.. dni baru join hari ni juga. jemput join kalau sis sudi ya :) --->


penganjur: http://itikkejam.blogspot.com/2010/09/contest-baju-raya-itik-kejam.html

cha said...

selalunya kita pakai warna sedondon je. romantik sungguh.

mama zharfan said...

@mama rifqy : lomantik ker..tak sgt kot..biasa2 ajer ni.. :p

@honey amour : me beli kat Next online ni

@dini : tq :)

@meniti senja : kalau u ada couple tee..jgn lupa join contest ni yer..mana tau kot2 ada ong :p

@dini : tag noted..tp me tak de bj raya yg betul2 mengancam :p

@cha : warna sedondon pun cute gak..sweet gitu :)

nadiah said...

cutenya
muga2 menang nanti..

ummuabdullahsyaakir said...

Good luck kak ,moga berjaya nnt ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails