Thursday, 30 September 2010

~sweet brown contest~

me joining the above contest, due 15 oct.

to join, click HERE!!

tak kenal maka tak cinta..sudah kenal boleh ler mengorder2 :)
presenting...
Little Sweet Brown -- choc comel yummy sedap u & me pasti tergoda
harga murah kualiti terjamin mcm2 design pun ada
jom ramai2 sokong usahawanita muda--bumiputra...
saper lg yg nak tlg kalau bukan kita semua!
 
contest task:
 

and ni me nak citer+promo psl Little Sweet Brown..
 
 

jom layan pics...
sambil meleleh2 air liur me gigih meng'upload' all these Little Sweet Brown pics :p
 
 
 
me ucapkan selamat maju jaya..
and me doakan ..may u have a prosperous biz the whole year..
and many2 thanks for the contest yer dear..
kalau ada rezeki me to be the winner, me ucapkan terima kasih yg tak terhingga..
and me pasti teruja hati jd berbunga2..
senyum manis sampai ke telinga pastinya..
semanis chocs @ Little Sweet Brown!

me mengetahui contest ini dari blog Ms Nury

8 comments:

tiefazatie said...

wah2!best2!ifa mmg dh bookmark..tp xde idea nie..haha..gewd luck sis!

BUNGA said...

gud luck mama zharfan.. :)

muffins Jue said...

tula..xde idea ar sis..
gud luck ye sis..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gud luck akak..
:)

luvira said...

TQ for joining..wah, siap mempromote owner blog lagi..

hahaha..malu plak sambil blushing2 muka ;)

kakyong said...

kalo kakyong join pun tak ter lawan ler dgn n3 cikpuan suzi.

N@di@ said...

patt akak menang sunghh menguja baca nya hahahaha kratif tol akak ni tahniah akak :)

nur said...

wah.. patutla menang.. berbaloi2
ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails