Tuesday, 26 August 2014

Dress gojess | mari melaram

wpun lom dpt target weight yg MZ inginkan..tp dh dpt baliklah berat sblm preggy...tp masih berazam nak turunkan few more kilos ni..moga2 berjaya ler MZ :p

sbb MZ kat kg dok kat umah jer..tak leh drive ke sana sini mcm dok KL..so MZ sukaaaa beli brg2 online :p dh memang hobinya suka shopping..tak dpt shopping kat kedai/mall, dpt shopping online pun jadik!!

selain shopping kat Lazada (so far dh dua kali shopping kat Lazada), MZ ada jugak beli brg kat Guardian Pharmacy online..and beli mcm2 brg kat seller FB :p...senang banget..byr guna m2u or credit card then tunggu jer posmen or courier man antar brg kat pintu umah ;)

antara benda yg MZ beli ialah dress!!!!!!!! memang puas ati lah sbb MZ berjaya beli dress yg sgt cun pada mata MZ dgn harga yg berbaloi2 gitu...dress ni size 42 tp MZ pakai size 40 so MZ dh settle pegi alter kat tailor (jiran MZ tailor)...

so tak sbr nak melaram..dh testing2 pun tp lom posing2 snap2 pic :p

dress ni kaler turqios/peach-pinky


MZ sgt suka sbb material/fabric chiffon  dgn full lining

harga asal dress ni..tp MZ belid gn harga super spesel ;) i like!!


6 comments:

Norma NML said...

nice :-)

mummymer said...

cantik. love the color

ibuemir

fazilzura said...

lawo2

Lin Azlina said...

cantek.... standard price.. kain chiffon best....

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek

Ezna said...

Macam baju Dania la i tengok....Dania punya baju kurung

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails