Friday, 29 August 2014

the day i bought a HIJAB BOX

Dh lama teringin nak beli beg/kotak khas utk isi tudung awning time travel..last2 berjaya beli..
MZ beli size medium/M ajer ni..harga around RM70 gak ni (tak termasuk postage charge)..tp ok lah dgn harga sbb design cute..kotaknya keras so insya Allah tak penyeklah tudung2 MZ ;)

nilah hijab box yg MZ beli..bentuk separa kubah, size M, design ada pic rama2 dan bunga2

MZ dh testing2 letakkan tudung awning dlm tu..memang box ni boleh muatkan around 4-5 helai jer pun tudung awning..kena pandai2 susun gitu..yg penting awningnya selamat terpelihara tak penyek ;)

entry ni bukan advertorial pun..sajer nak share pics dari seller hijab box ni..me google jer pun then terjumpa psl seller ni (kat FB)..servicenya ok pantas mesra so kira oklah nak share info a.k.a promo pun, well...hijab box ni dibalut dgn bubble wrap masa MZ terima tu (via poslaju)

ada beberapa jenis corak utk box ni..ada yg pic eiffel tower tu

masa me tanya2 tu..design M separa dh habis stok katanya

ni bentuk oval



salam jumaat al mubarak

2 comments:

:: Cik Viva :: said...

cantiknya box..dah mcm hanbag..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ehh comelnye.. yang banyak tudung awning mmg sesuai sangat belila

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails