Wednesday, 18 February 2015

Lengang | menghitung jam

esok cny..td drive utk pegi opis..jln raya agak lengang berbanding hari2 biasa...ramai yg dh balik kg pun..my adik2 semua dh ada kat kg...my zharfan ari ni ada school trip..librarian melawat library shah alam dan kilang coklat katanya..

me..masih ada lecture pukul 10 pagi..kelas in the afternoon terpaksa postpone sbb my students ramai yg dh balik kg--diaorg dh beli tiket awal2 katanya..kat opis pun mcm tak ramai org..around univ pun mcm tak ramai org...tak mcm hari2 biasa...cny ni mcm semua kaum pun bz2 balik kg heheh

insya Allah MZ & family akan balik kg gak..early morning ...esok..kalau tiada aral, nak gerak sblm subuh sbb subuh masuk agak lewat nowdays...moga2 segalanya dipermudahkan

pic hiasan..one of my fav pandora of the day..pinky2 theme


salam hari rabu, have a nice, long weekend everyone!

6 comments:

Mona Lea said...

semua ambil kesempatan balik kpg cuti panjang kan. selamat bercuti ye

mama tisya said...

dh rmi yg bercuti n blk kg or p holiday..smoga perjalanan lancar

Wan Amira Wan Salleh said...

semoga selamat perjalanan balik u

Ezna said...

I pun nak Gerak lewat malam Ni gi krabi.

Diana Rashid said...

Minat pandora jugak ye..heheh..:)

Ibu Lala said...

Sy pun balik kg since hr selasa. X nak jem punya pasal. Hr ni masuk keje mood masih bercuti. Monday blues sungguh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails