Monday, 16 February 2015

lil hands | and time flies

cepat jer masa berlalu...3 feb yg lps..dh cukup pun my lil razeen 6 months old..tp cucuk2 yg every month tu mcm ter-delay sikit (tak ikut schedule) sbb klinik keluarga greenwood (panel UIA), kehabiskan stok ubat utk injection imunissi baby tu...
ari jumaat lps baru jer setel cucuk razeen ..cucuk yg 5 months punya..
now my lil razeen dh cecah 7.6 kg beratnya...mengah gak bila dukung heheh
masa lahir ari tu, berat razeen 3.3 kg :)

tgn MZ & tgn lil razeen--lil hands yg montel2 ;)


time really flies..masa berlari begitu pantas...tgk2 dh besar pun our lil children..tgk2 dh tak duduk sama2 dh esp bila dh abis sek menengah..so cherish all the sweet moments sementara masih ada masa...

salam hari isnin...bz bz bz mcm biasa

3 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

sedih sedih .. dah la anak i sorang :(

Nurul Aula said...

setuju sangat.. yang first one dah 6 tahun cepatnya masa berlalu kadang kadang sayu hati :(

Ibu Lala said...

Masa mmg cepat berlalu skrg ni. For uia tak semua klinik ke boleh pegi ambik injection tu? Ssh jugak kalau camtu kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails