Tuesday, 28 July 2015

Gigih mengumpul | lil pot

entah kenapa tak de mood nak join few contests yg menawarkan hadiah set periuk yg mahal2 (contest under prego, barilla etc)..result dj kuar pun and ramai my comper frens menang mcm2 set periuk--harga around RM1k per set tu fuhhhh

tak join contest periuk tp rajin plak mengumpul setem comel ni..




siap mintak sumbangan setem dari my adik (nizar & wife)..so dh setel redeem dah...hoorayyy dpt periuk comel sesuai utk merebus telur hehhehe



3 comments:

Ibu Lala said...

Bestnya

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

RUGI PULAK TAK JOIN KAN SUZZ...
HAH TIAP KALI KAWAN CONTST MENANG BARU RASA RUGI KIKI

Merlyn Hasshim said...

ada one day i spend 600+ tapi tak dpt pun sticker. Alasan sebab aeon member card day, diaorg bagi voucher. tapi kalau groceries tak dpt voucher pun, pakaian boleh la.rugi mak. tgh gigih juga mengumpul ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails