Monday, 6 July 2015

Julung2 kali shopping tudung @butik | Chenta Watie Scarf, Bangi

dh lama tak beli tudung fareeda (ori)...just pakai existing collection jer (ada dlm 6 helai jer pun yg brand fareeda mostly beli online), byk beli last year, thn ni tak de beli fareeda pun..

then ada gak beli online few tudungs dari butik Miasara Outlet..and ada beli sehelai tudung brand Chenta Watie Scarf, beli online kat Zalora marketplace
so terjatuh chenta dgn design dan kualiti Chenta Watie Scarf...ada 3 butik outlet, 2 kat johor dan satu kat bangi

so last 2 weeks, sempat singgah kat outlet bangi..gigih guna GPS sbb tak biasa dgn area bangi..beria2 ke sana sbb ada sale..zharfan temankan me pegi sini ..zharfan tlg pilih2 kaler etc..mcm fashion consultant plak anak bujang me tu hehhehe

zharfan snap pic mamanya --ni lps settle byr dh ni..tudung yg me pakai tu lah yg brand Chenta Watie Scarf ni



tu sale time weekend 26-28 june ari tu

banner tu..modelnya owner butik ni lah..nama watie...dia pun member pandora group--tu yg me tahu psl kewujudan brand ni...kat banner tu pun dia pakai pandora--zharfan noticed...dia kata eh mama model tu pun pakai pandora mcm mama hahahah

ni harga slps diskaun 30%, harga asal RM125 and RM120...high quality so puas ati (and of course tak semahal fareeda ori)

salam jumaat al-mubarak

2 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

I macam.. "kenapa familiar sangat ni" sekali u tunjuk rupe kedai tu.. rupenye atas kedai tu I tumpang letak barang tanamera.

Cantik color tudung u

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek tudung ni dgn u

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails