Monday, 16 November 2015

Moments to cherish

last week, my adik lelaki, my sil, my lil nephews and my mom dtg KL and stayed kat umah me for few days

sempatlah jugak kuar jln2 and mkn2 with them (kebetulan ari khamis me ada satu kelas jer)..
bwk my adik pegi DinoDiscovery kat Avenue K..
then weolls mkn2 kat Nandos Avenue K

errr ni pinggan me..lps siap mkn

ni pinggan my mom..julung2 kali my mom dpt habiskan her meal portion..sbb my mom ni selalu tak de selera bila mkn

ni my adik candid laaa...me tak perasan pun bila dia snap2..alih2 dpt via wasup hahaah

selfie time!! #trulyblessed

ni pic yg my adik wasup..diaorg singgah kuala gandah sblm sampai kat KL tu..tu my mom tgh bg mkn kat gajah :)

4 comments:

cik hani said...

alahai...dah lama tak ke nandos..

juelee said...

saya pn g dinoscovery last week hehehe

Chekgu Azrine said...

Comel mak DR suzi...

Ezna Ahmad Khalili said...

I dah gi kuala gandah tu tapi takut nak bagi gajah tu mkn...hehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails