Wednesday, 17 February 2016

1st time dinner kat sini

last few weeks kerap gak mkn kat luar..rezeki anak2 :)

biasanya weolls mkn kat absolute thai kat one utama...tp the other day, papa belanja mkn kat absolute thai kat wangsa walk..kiranya 1st time mkn kat outlet ni..
nak order dessert pulut mangga tapi nan hado--seasonal menu katanya so now bukan musim buah mangga..so tak dapek nak nolon

ni specialty/signature dish kat absolute thai..seafood tomyam yg sgt sedap! ni serving utk 2 org..papa share dgn zharfan..MZ tumpang mkn gak ni!

tu kangkung goreng...mknn MZ tak de dlm pic--lupa nak snap pic...MZ order bihun goreng thai..so-so jer sbb rasa manis so tak berapa kena dgn tekak MZ..mkn lah jugak sbb harga pun tak murah kan..1st time try bihun tu so next time tak mau dah..biasanya sblm2 ni MZ suka order bihun tomyam (pedasss tp sedap--mkn sampai berpeluh2 menahan pedas!)

after all...it's about spending good times with beloved ones...
mkn sementara sihat (errr MZ mkn dlm keadaan berjaga2 sbb takut naik berat bdn hahahah)
alhamdulillah atas segala kurniaan dan rahmatNya

2 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

Manis pedas ok lagi...kalau manis jer....oh my....

mama tisya said...

oh bermusim plak ye utk menu pulut mangga...tktau plak sbb slalu p mkn kt curve ada je...tk pernh lg try tomyam sini...nanti bole la nk try sbb slalu order pineapple fried rice & pulut mangga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails