Monday, 29 February 2016

Goodies for February

alhamdulillah..

(1) 1st winning feb--dpt call masa ptg 2 feb --errr sangkut conso jer wpun (weekly prize)--so dpt sushi voucher RM50 :) dh selamat terima dan selamat let go murah2 jer pun (me tak mkn sushi :p)


(2) dapat 2 pcs hello kitty & thomas land tixs from pa&ma karangkraf...kat websita harga tix combo ni RM125 per pcs :) (tix ni diterima pada 4 feb)--anyway sbb my adik kebetulan nak gi cuti2 johor so kiranya tixs ni rezeki utk dialah ;)


(3) dpt hamper biskut julies..siap home delivery by julie's staff lg tu..time weekend cny tu (rasanya ari sabtu 6 feb)..contest ni foc jer join kat fb..


selain biskut, dpt set bowl kalerful yg sgt cute tu!!

(4) rezeki dari Blu Inc..dpt jam tgn (utk exercise etc) dari cosmo magz online (nama niece)..harga RM391 each lebih kurang..me dpt kaler pink


(5) nivea men hamper juga dari Blu Inc (Glam Lelaki)




(6) urban retreat spa treatment dari Blu Inc  (glam) jugak



(7) sangkut conso contest Scott/Kleenex--dh lama contest ni cuma me lmbt pegi collect sbb lambat reply email---dpt voucher parkson RM200..i like!


(8) nama my niece sangkut hadiah contest utk contest vaseline..ramai conso winners ni..result was released on 15 feb kat fb vaseline..hadiah conso tu-fujifilm instax printer


(9) sangkut 2 nama utk early birds..hadiahnya mystery prize :p ..contest pallas ie annual contest back to school..pallas terima 30k entries this round..siyes byknyaaa entries..and gp winner tu my comper fren..super duper lucky tuuuu


1 comment:

Corlin Divabla said...

Any wedding day is an amazing experience for both the bride and groom as they look to take the next steps of their lives together. Nevertheless, the events leading up to the BIG DAY can often become overwhelming.
See more at: wedding photography sydney

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails