Tuesday, 16 February 2016

@Hamleys one utama

antara port yg wajib singgah kalau pegi one utama ialah Hamleys...kat new wing..my kids sgt suka masuk sini..cuci2 mata main2 apa diaorg suka..then cuci2 poket kalau ada fulus dlm wallet..utk anak2 jugak kan..

ni gelagat lil razeen...main puas2 gitu..dia suka tarik toys yg mcm trolley bag gitu..boleh ditarik ke sana ke mari


nak gi mana tuuuuu


razeen buat gaya letak tgn kat dahi bila mama suruh posing...hahaha lawak pun ada

zharfan plak wajib singgah kat tamiya (basement level)..sbb testing his racing car kat track tamiya tu...adik2nya tumpang jugak tgk abg main..



ni pulak gmbr diaorg dlm keta..nyenyak nya lil razeen tido..sbb penat tu

3 lil heroes

moga2 entry ni dpt ditatap oleh anak2 bila diaorg dh besar nanti..so that boleh mengimbas kenangan masa diaorg kecik2..and how their mama and papa love them so much, will do everything for their happiness!

4 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

tu dia si razeen.. kelepet habis lepas puas main

juelee said...

wah zharfan dah besar, nampak mcm abg2 sangat dah.. razeen dah pandai jalan hehehhe

Rizziela said...

Alolo..comelnya dia

Ezna Ahmad Khalili said...

Ayat last tu sangat sweet....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails