Friday, 5 February 2016

Shopping spree Paper One-Mydin

event : Shopping spree organised and sponsored by Paper One
venue : mydin USJ
date : 2 feb 2016, 7 am-10 am

alkisahnya, MZ terpilih as one of winners utk contest paper one @mydin, so dpt hadiah shopping spree worth RM1k...event dh berlangsung dgn jayanya ari selasa lps..
overall..event yg sgt2 well-organized, sgt ramai committee/staff yg involved both from paper one and from mydin, semua pun frenly and co-operative
sgt bersyukur dan happy sbb terpilih as one of 6 winners :) rezeki my kids sbb me memang aim (and did take) brg2 utk razeen zharfan dan ariff jer :)

uniknya spree kali ni...staff paper one ie person in charge..siap buat group wasup few days sblm event berlangsung utk updates segala tnc dan apa2 jua hal berkaitan event! siyes terbaek!!




setiap winner dpt 2 trolley time event tu..

tu my brg2..total i amik 7 packs mamy poko dan 11 packs susu DL razeen...selebihnya toys razeen, zharfan dan ariff, juga 4 packs beras basmathi (small packet) dan brg2 yg wajib amik--1st time join spree yg mana kena amik 8 brg yg wajib!! total brg wajib pun dh dekat RM200 amountnya...redhi jerlah sbb that's the organizer's tnc

yg pakai kemeja biru tu adalah boss mydin ...sgt2 baik dan frenly--siap belanja toys utk my ariff and razeen--sbb ariff nangis ngamuk2 nak ikut me time spree tu..so big boss tu pujuk sambil belanja beli toys!!!

ni time briefing--emcee yg sgt fluent ckp english and malay!

ada food/breakfast yg sedap for all winners!! sandwich dan bihun goreng..yummeh

ni kat dlm mydin...antara benda wajib amik--2 kotak besar kertas paper one (penuh trolley me hahahahha)

ni group pic all winners--omg my pic sgt over--time ni photoG suruh jerit "mydin besh" rasanya hahahah another best part of this shopping spree--boleh amik apa shj termasuk brg letrik--so ramai yg amik tv--ada yg amik washing machine lg tu!! tp amount limited lah ie below RM1k kan totalnya

ni me tepek from instagram mydin--tu ada pic me & kids--tak nampak pic mr hubby sbb dia dok tepi so tak muat/tak termasuk dlm pic ni aisehhh

tu candid my pic :p 

antara event yg sgt happening! moga2 ada lg rezeki yg besh2 utk me & my kids thn ni..amiin
 

3 comments:

aimi said...

Menarik... Apa2 yg percuma mmg best :)

Lea Ismail said...

seronok boleh shopping free

mama tisya said...

Tahniah..brg2 anak dpt la jimat skit kn utk stok pampers and susu tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails