Tuesday, 3 May 2016

Beli apa @HatYai?

sambungan entry Pattani 2016, ni final entry..
perjalanan menaiki van dari Pattani ke Pdg Besar..so purposely lalu dan singgah kat HatYai...utk apa yer beli situ?...errr my colleagues nak cuci2 mata sambil cuci2 poket a.k.shopping laaa apa lg kan..

ni pic restroom/washroom/toilet kat stesen minyak Shell kat HatYai...cantik sgt design gini...ala2 resort plak hehhehe



ok, dh sampai kat kwsn pasar/tempat shopping...so me ikut my colleagues ronda2..

lebih kurang mcm pasar2 kat Rantau Panjang (Kelantan)


sbb time ni weekday (ari selasa), sgt byk tuktuk kelihatan...gigih mencari passengers...kami disapa/ditegur berkali2...diaorg ingat kami nak naik tuktuk sbb berjln kaki/menapak in a group kan

yg pastinya cuaca panas terik ni....


errr me tak delah beria2 shopping pun sbb tak de bajet pun:p sempat lah beli beberapa paket sotong kering, dan t-shirt for my kids

sbb cuaca sgt panas..weolls singgah minum air kelapa muda kat one stall


sajer nak tepek..ni resit time me beli t-shirt kat supermarket sebelah hotel CS Pattani

1 comment:

Wan Amira Wan Salleh said...

Jauh perjalanan luas pandangan :) i suke bace travelog ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails