Thursday, 26 May 2016

....is slowly losing his skills

weolls dh sgt jarang2 pegi swimming, zharfan pun dh lama quit his swimming class..so masa weolls pegi mandi-manda last sunday, zharfan was telling me, mama, zharfan dh tak terer swimming dah..dia dh tak confident nak swim kat tempat yg dlm2...

alahai, cian la anak mama ni..nak kena kerap pegi swimming utk regain his skills and confidence and kena enrol for swimming class jugak tp masa tak berapa nak ada..sbb now ptg2 zharfan attend tuisyen kat sek, then mlm2, 2 nites per week, attend KUMON, then everyday ada homework KUMON selain keje sek yg perlu disiapkan..life is so hectic for my kids :( kesian kan diaorg..life lain sgt compared dgn me zmn kanak2..tak stress sgt pun bab2 study..
nowadays, parents berlumba2 utk compare achievement anak masing2..
kalau kita tak buat apa yg parents lain buat, anak2 jd left behind..and dunia hari ni sgt2 mencabar dan persaingan akademik sgtlah sengit..syllabus pun sgt advanced...

ok...enough whining...

me tepek pics lah..zharfan and ariff suka sgt2 lah aktiviti main air ni


lokasi kolam...kat kg warisan ie kolam kat condo my adik hehehhe tumpang guna kolam gitu

sunday morning tak de org mandi2 pun..so the whole pool conquered by us






1 comment:

Wan Amira Wan Salleh said...

Boleh dtg rumah i jugak. Nak kene plan hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails