Tuesday, 24 May 2016

Today 11 years ago

.....masih segar di ingatan, 24th may 2005, u came to this world...
u were born in KBMC, with nenek besides me kat dlm labour room..papa balik lmbt sikit (papa keje kat KL, mama balik kelate 2 weeks early ie sblm EDD--tarikh dijangka bersalin), so papa tak sempat temankan mama masa bersalinkan zharfan...nenek dan tok ayah adalah org pertama yg menyambut kehadiran zharfan kat dunia ni (of course selain Dr Lily and KBMC nurses lah ;)) pok nik pun ada bersama2 kita kat KBMC, tunggu zharfan lahir..

kegembiraan dan kesyukuran yg tak tergambar dgn kata2, menimang cahaya mata pertama yg ditunggu2.. zharfan lahir time midnite..exactly on EDD!

and now zharfan dh ada 2 org adik, both lil brothers, as ur frens, ur buddies, ur companions, adik beradik dunia akhirat..i'm thankful and grateful sbb zharfan sgt responsible, sayangkan adik2 sgt2, tlg mama jaga adik2, tlg adik2 dlm pelajaran..

doa mama, 
semoga zharfan jadi anak soleh berjaya dunia akhirat..
dan apa jua yg terbaik utkmu my beloved son
amiin ya rabbal alamin

happy 11th birthday my dear son
may the blessings of Allah be with u always





3 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

hepi besday zhafrannnn

ADEEYA said...

Happy belated birthday Zharfan!

Wan Amira Wan Salleh said...

Happy birthday Zharfan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails