Monday, 8 March 2021

Back to routine | mommy with 3 kids

hari ni 8 mac 2021, bermulanya rutin menghantar dan mengambil my boys from school...actually razeen dh start sek since jumaat lps (5/3), ariff jer yg start sekolah hari ni...so pg2 lg dh kuar umah antar diaorg to their schools...wpun sek yg sama tp lokasi berbeza..razeen kat bangunan lama dan ariff kat bangunan baru (tmpt lain2..bkn sebelah menyebelah)..zharfan lom start sek..sbb budak2 sek menengah akan start sek early april nanti ie roughly 4 weeks from now

so dh boleh say bye2 to PDPR wpun tak sure berapa lama ni dpt sek f2f (risau kalau kes covid naik balik dan sek terpaksa ditutup kembali mcm yg berlaku pd tahun lps)

so tepek kat sini kenangan PDPR razeen (his school work)

ni razeen kena buat origami utk subject pendidikan seni visual..follow step by step video...mamanya yg tlg buat ler :p




salam hari isnin
hari ni MZ ada kelas 3 jam...ada kelas 4-5 pm gak ari ni..so lmbt sikit lah dpt kuar to fetch my boys from school

1 comment:

Ezna said...

Tak lama lagi hubby i pun dah mula kerja. Sekarang ni work from home ajer. Dania bulan 4 nanti baru masuk sekolah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails