Sunday, 7 March 2021

Oro italia | love it!

salah satu design exclusive by habib jewels ialah ORO ITALIA.. exclusive means tak de kat kedai emas yg lain...
lately harga emas agak rendah compared dgn tahun lps masa emas meroket harga cecah RM280 per gm..
lately kalau kat kedai emas yg design biasa2 (dan tanpa upah), harga average RM235 (or even lower, depend on kedai)...tp kalau kat kedai emas yg branded (under persatuan emas) cthnya habib tomei poh kong etc, harga masih agak mahal, dan upah memang maintain mahal...sbb finishing all those brands memang superb lah!

kat area sri gombak ni, kedai emas dan permata sri anggun memang q panjang dan sanggup plak pencinta emas beratur berpayung (sbb panas kat kaki lima kedai tu)berjam2 tu..obesssion for gold is real!!

anyway berbalik pd citer oro otalia..last week MZ ada beli latest bangle...mcm biasa lah, from habib jewels..MZ tak walk in pun, beli online kat lazada jer...ni kali ke3 beli habib jewel jewellery via lazada...dan memang MZ amik easy payment ie zero interest instalment (so tak rasa sgt sbb byr sikit2 jer setiap bln--mcm konsep menabung/main kutu gaklah)



design ni nama dia oro italia jamie gold bangle...ringan jer, below 5 gm





1 comment:

Ezna said...

Suzz. I baru beli kat Habib Ampang hari ni. I beli bangle charm dan bracelet.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails