Wednesday, 3 March 2021

Some good news | alhamdulillah

cantik date hari ni.. 030321..
3rd day of new semester, ari ni MZ ada kelas 12-1, then meeting 2.30-4.30

anyway, semlm, byk good news for MZ, in fact for majority of rakyat Msia..

selangor-KL dh tukar status from PKP to PKPB and rentas daearh dibenarkan starting jumaat ni...alhamdulillah

gigih check peta selangor hahaha...kalau ada masa, bolehlah MZ and family ronda2 kat mana2 daerah dlm selangor nanti..moga2 dpt rentas negeri soon, sbb MZ sgt2 merindui my mom :(
semlm, gomen dh announce dividend/hibah TH, alhamdulillah, thn ni naik 0.05% compared last year...sgt ok dh tu sbb zmn covid kan...dan yg sgt penting, sbb TH dh siap2 byr zakat...hibah akan dikreditkan dlm akaun TH masing2 after 12 pm today katanya...

another great news...setelah gomen setuju bg pengeluaran tanpa syarat, so akhirnya MZ and hubby's application were approved ptg semlm...byk benda yg dh dirancang utk dibuat dgn duit tu...antara yg penting..nak repair bumbung bocor kat umah kami ni...

dan MZ dh apply utk vaccine jugak...wpun tak tahu bila akan sampai turn...adik MZ who is a frontliner dh terima vaksin semlm...2nd dos will be given after 3  weeks... td dgr kat radio, so far 1.7j rakyat dh register for vaccines in apps mysejahtera dan actual vaksin yg telah diberikan as at yesterday is 44k (or 40k)--ingat2 lupa plak sbb dgr berita sambil drive jer tadi


have a nice day everyone!!

2 comments:

Ezna said...

Moga ada banyak lagi good news untuk you ye Suzz....

NARDtheNERD said...

alhamdulillah for all the good news ya sis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails