Tuesday, 16 March 2021

Mommy's toys

apa2 yg cute di mata MZ = my toys ;)--time ada free time, seronok belek2--nama pun toys kan..


so much in love with this cute pouch-kaler pink..nama chomel tu nama design under tomei (utk pandora beads, charms bangles etc)


ni plak personalized jewellery box-boleh tempah letak nama sendiri


boleh gantung bracelet/bangle dlm box cute ni

have a nice tuesday everyone!!
alhamdulillah for all the blessings


3 comments:

Ezna said...

I berkenan bangle you dan jewellery box tu. Hehe. I ada whatsapp you nak tanya. Hehe

planetezaty said...

hi mZ. mana beli jewellery box tu

Mama Zharfan said...

@planetezaty : i beli dari seller kat fb, then i ordered via wasup, ni no seller tu : 0134800528 (sis hamidah)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails