Friday, 19 March 2021

One year PKP | Renovation in progress

semlm 18 mac adalah 'ulangtahun' PKP kat msia...dah setahun pun sejak pandemic covid-19 melanda msia dan seluruh dunia...ramai yg terkesan....
semoga keadaan akan bertambah baik..kes pun semakin menurun now wpun masih above 1k ...

anyway, 17 mac ie 2 ari lps, kat umah MZ dah start reno--just a minor one ie nak simen bahagian dapur dan gantikan dgn batu-bata..sbb sblm ni cuma letak pagar jaring jer..dan lantainya tanah...
moga2 segalanya berjln lancar dan cantik hasilnya nanti..aamiin

ni kali pertama lah weolls reno umah sejak beli umah ni (tahun 2009)..



mr hubby gigih cover semua perabot sbb abuk kan (pasir, simen etc)



salam hari jumaat almubarak
ari ni MZ ada kelas 10-11am and 3-4 pm

3 comments:

Ezna said...

Bab renovate ni yang tak tahan habuk tu lah you.

ajumohit said...

seronoknya, lepas siap ni rasa lagi semangat nak menyambut ramadhan tahun ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak sabar nak tengok hasilnya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails