Tuesday, 1 June 2010

VOILA!!! Me won Baby Phat Bag --- from Baby Ibu-SecretBargains Giveaway

Me is ecstatic today....when me click to check my blog this morning...me saw good news...indeed GOOD...comments by my lovely frens in my shoutbox and in comment section....that me won Baby Ibu Secret Bargains Giveaway!!

me suspens at first...coz not sure which prize that me won...me quickly hopped to Baby Ibu blog...and

VOILA!!! (me baru perasan this term masa tgk tv...sounds nice..) me won 1st prize ...which is the red Baby Phat Bag worth RM149 :)


Alhamdulillah...rezeki bulan Jun :)...blissful June Insya Allah..

so sbb dh super duper excited, me pun download all the pics of my bag ie soon to be my bag :p...ni pics amik kat Secret Bargain site lah...


so dpt beg merah...kena tambah collection baju merah (kasut merah dh beli ari tu :p)

TQ Baby Ibu and Secret Bargains..love u...muah muah :p :p

feeling blessed,

14 comments:

Unknown said...

congrates..murah rezeki ni..

♥MAMA♥ said...

waaaaa tahniah suzie,cayoo lahh ;-)

Mama Balqis BluePinkBaby said...

tahniah!

Unknown said...

tahniah2...ye menang lagi.

zai kulim said...

tahniah,.tahniah..mmg patut menang sbb setiap entry mmg meletop..

anin said...

tahniah..
smga murah rezeki slalu..doakan sy jugak

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- lipstik follow me merah...gorgeous gitew...

Guru said...

tahniah


cantik beg tu ya

Ako Retna said...

aiyo canteknya beg merah.. i like ;)

Haiza said...

sangat gojes itu bag....tahniah suzie...semoga sentiasa dimurahkan rezeki...huhuhu

tiefazatie said...

tahniah kak..lucky ye..=)

Nida n' Hanafi said...

Ya Allah.... nama Nida pun ada jugalah (ketiga tu).. nasib baik ada blog mamazharfan ni.. Nida tak perasan pun yg Nida memang..hehe...

Tahniah!!!

Mama Zharfan said...

@suziey : tq dear (me selalu senyum tgk nama u sbb nama kita sama, nasib baik me guna nick mama zharfan :)

@Mama : tq tq

@Mama balqis : thanks!

@asfaliza : trimas

@zaikulim : tq dear..tq for the compliment too

@anin : tq anin..moga anin pun murah rezeki menang byk2!!

@ayu: lipstik merah..mesti...tp takut plak serba merah kena kejar dgn lemu :p

@a_kl_citizen: Thanks sbb sudi singgah sini :) me pun rasa beg tu cantik...tp belum tgk/pegang lagi la..tunggu me terima beg tu nanti tgk betul ke cantik mcm dlm pic :)

@AKO : tq..me pun suka merah (selain pink) :)

@MamaDamia : tq dear..and thanks for the prayers :)

@tiefazatie : tq tq..rezeki :)

@Nida : congrats to u too!! ada ker tak perasan menang hihihi..best menang sama2!!


@

Wansteddy Tales said...

best3!
tahniah3!
kalau saya dah joget2 lambak dpt khabar gumbira ni ><

mama zharfan ni mmg kreatif. layak menang bergaya ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails