Monday, 6 January 2014

Santai versi bajet

thn 2014 nak kena berjimat dan berhemah dlm perbelanjaan..sbb nilai duit RM dan purchasing power semakin mengecil....

so semlm..weolls pegi shopping sikit2 kat Mydin USJ (sbb me ada vou RM100 ajer pun)..then lps tu..weolls singgah kat taman sbb my boys nak main basikal..



ni kat Taman Tasik Shah Alam..

ramai gak org yg lepak2 kat sini...byk yg family lah..student UITM pun ada gak

uolls pegi mana weekend yg lps?

4 comments:

anak Wan Salleh said...

i duduk rumah, pergi rumah mak, petang2 pergi taman jugak.. now towards healthier lifestyle

Ezna said...

yes, i was here semalam sebab hubby berbekam tapi area seksyen 9 shah alam.

Uni Aqilah said...

weekend yang lepas - anak saya mula sekolah tadika. :)

Nafisa81 said...

selalu gi tasik2...kasik ikan mkn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails